Ambassadeur worden

We think choosing the right employer for your career start is pretty important. By offering extensive search options and detailed company profiles, we make it easy for you to find employers you'll love working for.

talent kent talent

verdien eenvoudig geld terwijl je jouw medestudenten vooruit helpt

Geld verdienen terwijl je studeert!

Ben jij een ambitieuze student die het maximale uit zijn of haar studentenleven wil halen? Wil je flexibel werken, je eigen tijd indelen en genieten van de vrijheid om te kiezen wanneer en hoe je wilt werken terwijl je tegelijk je medestudenten ook nog eens helpt? Zoek dan niet verder! Word ambassadeur!

Waarom zou je ambassadeur worden?

  • Flexibiliteit: Als ambassadeur heb je de vrijheid om je eigen agenda te beheren. Werk wanneer het jou uitkomt, tussen je colleges en andere verplichtingen door. Geen vaste uren, geen stress!
  • Verdiensten: Deze rol biedt de mogelijkheid om aanzienlijke inkomsten te genereren, zelfs als je maar een paar uur per week kunt investeren. Bij ons kun je rekenen op een eerlijke beloning voor je inspanningen. Voor elke nieuwe inschrijving voor een van onze gratis diensten ontvang je een vergoeding. Kortom, het is een uitstekende manier om geld te verdienen terwijl je je kunt concentreren op je studie en het studentenleven.
  • Eigen netwerk: Als ambassadeur kun je je persoonlijke en professionele netwerk optimaal benutten. Promoot onze diensten via sociale media en bereik potentiële geïnteresseerden via je eigen contacten. Samenwerken met studenten- en studieverenigingen behoort ook tot de mogelijkheden.
  • Leuke extra's: Wil je wat extra geld verdienen voor die welverdiende vakantie of om te sparen voor een droomreis? Als ambassadeur van De Carrièrebus is dit mogelijk! Je verdient niet alleen geld, maar ontwikkelt ook waardevolle vaardigheden op het gebied van marketing en netwerken. Bovendien maak je deel uit van een enthousiast en betrokken team en ben je van harte welkom bij onze teamuitjes, zoals bijvoorbeeld onze gezamenlijke wintersport!

Hoe werkt het?

Het is eenvoudig. Als ambassadeur promoot je De Carrièrebus en onze gratis carrièreadvies diensten via social media. Je verdient op basis van je prestaties - hoe meer je bijdraagt, hoe meer je verdient. Geen gedoe, geen verborgen kosten, alleen eerlijke beloningen voor je inzet.

Wat breng je mee?

  • Passie en enthousiasme: Je bent gedreven om te groeien en te slagen in deze rol. Je deelt ons enthousiasme om studenten te ondersteunen met gratis carrièreadvies, zodat ze betere keuzes kunnen maken en succesvoller kunnen solliciteren.
  • Uitstekende communicatievaardigheden: Effectieve communicatie is jouw kracht. Het bereiken en overtuigen van medestudenten gaat je natuurlijk af.
  • Zelfstandigheid en organisatie: Je bent in staat om je eigen werk te plannen en prioriteiten te stellen. Proactiviteit en zelfmotivatie zijn jou niet vreemd.
  • Creativiteit: Je beschikt over een creatieve geest en kunt innovatieve manieren bedenken om De Carrièrebus en onze diensten te promoten.
  • Netwerktalent: Je hebt al een uitgebreid netwerk, of je bent bereid dit snel uit te breiden. Kennis van de juiste mensen kan het verschil maken in deze rol.

Klinkt dit als de perfecte kans voor jou? Sluit je aan bij ons team van studentambassadeurs en ontdek hoe je eenvoudig geld kunt verdienen door je medestudenten te helpen! Samen bouwen we aan een veelbelovende toekomst, zowel voor jou als voor andere studenten.

Wacht niet langer en meld je vandaag nog aan! Word ambassadeur bij De Carrièrebus - de ideale studentenbaan waarbij je kunt profiteren van flexibel werken en aantrekkelijke financiële beloningen.

Klaar om te beginnen?

Meld je hier aan en start je avontuur als ambassadeur!